Részecskeszűrő tisztítás Szigetvár

Fischer Részecskeszűrő Tisztítás Szigetvár

A részecskeszűrő a dízel autónk elengedhetetlen alkatrésze, mely megakadályozza mérgező égéstermékek levegőbe jutását. A részecskeszűrő kapacitása véges. Ha nem regeneráljuk a részecskeszűrőt rendszeres időközönként, akkor előbb utóbb eltömődhet. Az eltömődött részecskeszúrőt az a műszerfalon felvillanó lámpa is jelzi, ilyenkor minél előbb keressünk egy szervízt, ahol alapos diagnosztikát követően, szakszerű technológiával kitisztítják autónk részecskeszűrőjét, amennyiben a részecskeszűrő nem sérült.

Mi a Fischer Auto Service Kft-nél mindenféle részecskeszűrő és katalizátor tisztítását vállaljuk Szigetvár közelében, legyen szó személygépkocsik, tehergépkocsik, buszok vagy mezőgazdasági gépekről, márkától függetlenül. Szakképzett kollégáink a precíz diagnosztikai módszerekkel és hatékony tisztítási technológiákkal dolgoznak, és akár fél óra alatt is elkészülhet a megtisztított részecskeszűrő.

 

Mik a részecskeszűrő eltömődés jelei?

Ha dízel autónk vezetése közben azt érezzük, hogy az autó teljesítménye erőtlenné válik, indokolatlanul megnő a fogyasztása, a kipufogóból szokatlan mennyiségű szürke füst távozik és a hagyományos regenerálás egyre sűrűbben szükségessé válik, akkor biztosak lehetünk benne, hogy már csak a check lámpa az egyetlen jel, hogy autónk részecskeszűrőkének tisztításra van szüksége.

Nem érdemes halogatni a részecskeszűrő tisztítását, mivel az eltömődött szerkezet használata a részecskeszűrő sérüléséhez vezet, ilyenkor pedig már csak a csere az egyetlen megoldás. A részecskeszűrő egy speciáls, drága eleme autónknak, ezért a beszerzése több százezer, akár milliós tétel is lehet, a jármű típusától függően.

Ha az autó már túl van 150 000 km—en, akkor mindenképpen ajánlott a részecskeszűrő vizsgálata, és tisztítása, hogy az eltömődés megelőzése céljából.

Fischer Részecskeszűrő Tisztítás – Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Mikor nem tisztítható a részecskeszűrő?

Amennyiben a részecskeszűrő megsérült, bármilyen külső vagy belső repedés, vagy valamilyen fizikai behatás látható a szűrőn, esetleg valamilyen alkatrésze hiányzik, akkor a szűrő tisztítása nem lehetséges. Ezért nagyon fontos, hogy még időben megvizsgáljuk autónkat, ha a fenti jelek valamelyikét tapasztaljuk.

Fontos megjegyezni, hogy a részecskeszűrő eltömődését az autó más berendezései is okozhatják, ha azok nem megfelelően működnek. Ezért az autó diagnosztikája során, mi külön figyelmet fordítunk a további berendezésekre is, ha szüksége van részecskeszűrő tisztításra Szigetvár közelében.

 

Részecskeszűrő tisztítás Szigetvár és környékén

A részecskeszűrő tisztítása során mi hatékony, és hosszú távú megoldást jelentő technológiákat alkalmazunk. A technológia folyamatunk teljes mértékben megfelel a hatályos környezetvédelmi előírásoknak is. Az eljárás soroán semmilyen fizikai elváltozás nem éri a részecskeszűrőt, csupán az eltömődést okozó anyagok kerülnek eltávolításra, 99%-os hatékonysággal.

Amennyiben kiszerelt állapotban behozza szervízünkbe, akár fél órán belül is elkészülhet a folyamat, de ha autójával érkezik akkor a le- és felszerelést is elvégezzük.

 

Hogyan előzhető meg részecskeszűrő eltömődése?

Érdemes havonta egyszer regenerálni az autó részecskeszűrőjét, hogy meghosszabbítsuk a szűrű élettartamát. Ehhez „járassuk” meg az autót, egyenletes 100 km/h sebességen, 3000 körüli fordulatszámon, egy 25-30 km-es hosszú távon keresztül. Ezen a fordulatszámon az autó szűrőjében a lerakódott anyagok képesek kiégni, és ezzel a részecskeszűrő megtisztulhat. Amennyiben az eltömődés mértéke túl magas, akkor a regeneráció nem kellő hatékonyságú. Ilyenkor keresse fel a Fischer Auto Service Kft-t és mi vállaljuk a hatékony részecskeszűrő tisztítást Szigetvár közelében.

 

Részecskeszűrő tisztítás ára Szigetvár és környékén

Kedvező áron végezzük a részecskeszűrők tisztítását Szigetvár közelében! Személyautók esetében, egységes 29 900Ft áron, 3,5 tonna alatti teherautók esetén 34 900Ft áron, 3,5 tonna fölötti járművek esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyedi árajánlatot adunk!

 

Kapcsolatfelvétel - Részecskeszűrő tisztítás Szigetvár

Fischer Auto Service Kft
Cím: 7150 Bonyhád, Mónus Illés utca 31 /A.
Telefon: +36 20 474 58 85
Email: fischer.reszecskeszuro@gmail.com